20110428

Tantsusammul HÕFFile

Punktid: 9/10
Eri esitajad - HÕFF (Trash Can Dance TCD102011): volbriöö lähenemine tähendab ka seda, et Valge Daami kodulinnas hakkavad kolefilmid hõffitama. Sündmuse äramärkimiseks on Trash Can Dance platsis kogumikuga, mis sisaldab rütme ja masinahääli Eesti muusikamaastiku hämaramatest soppidest.
Rida suurepäraseid Eesti artiste: kurblik-vaevatud Spice Mouse, kollektiivi 3Pead poolt EBMiga piserdatud Opium Flirt, kumedalt lõgistav Cosmos Laguna, siis veel Imandra Lake, Forgotten Sunrise, Hypnobooster, Aamen, suurepärase meloodilise EBMiga üllatanud Robosapien ja paljud teised. Plaadi tekitatud värinatest saab lähemalt lugeda globaalsetele tarbijatele mõeldud versioonis siin.  

Opium Flirt + 3Pead kõlab niimoodi:
Opium Flirt - Ratatouille (3Pead Remix)

Pikem stiilinäide Hypnoboosterilt:
Hypnobooster

20110407

Uued plaadid: Emptyset, Thomas Fehlmann, Octave One

Head uut muusikat: eksperimentaalne technoduo Emptyset kohtus URi kampa kuuluva Cornelius Harrisega ning tulemust võib nimetada "techno kohtub poeesiaga". The Orbist tuntud Thomas Fehlmann vaatab klassikalise muusika elementide poole ning seda live-vormis. Detroidi plaadifirma 430 West säravaima tähe Octave One lugusid on remiksinud Sandwell District ning Aril Brikha. Lähemalt kõigest sellest koos helinäidetega inglise keeles aadressil http://terminal313.blogspot.com

20110406

Tulekul: Iori - Lapis EP (Prologue 019)

Countdown on alanud - täpselt 30 päeva pärast lendavad sädemed ning kõuekõmina saatel stardib tõeline technorakett. Jaapanlase Iori singel ilmub leibelil Prologue Music, mille bossi Tom Bonaty DJ-mixis oligi parim pala "Lapis 3". Heliproov tekitas vaimustust, kuulake ise.
In English>

20110405

Various - Miniscule Two (mnsl 018)

Punktid: 8/10
New Yorgis pesitsev MP3-plaadifirma Miniscule jagab kuulamiseks ning allalaadimiseks korralikku kogumikku, mis liigitub üldnimetaja techno alla, kuid kulgeb väga rahulikus ja sügavas meeleolus.
Peotümakat siit ei leia, kuigi artistide seas on näiteks Perc, Donor ning Truss - kõik masinliku muusika uue laine talendid. Tähelepanuta ei tasu jätta www.miniscule.tv lehe servas olevat nupukest donate, sest artistid on tubli tööd teinud.


Various - Miniscule Two - mnsl 018 by Miniscule