20110221

Various - The Box Vol. 3 (Theory Recordings 037)

Punktid: 8/10
Mõnikord tuleb isu rammusa suutäie järele. Peale ikka majoneesi, ketšuppi, sinepit - mida iganes. Muusikaga sama asi, vahetevahel vaja rasvasemat kraami. Siin ongi neli kaloritest pakatavat portsjoni, mida serveerivad kogenud kokad ning pärast on täis ja rahulolev tunne. Külluslikult bassimatsu ning rütmihoope.
Alan Oldham ehk siin DJ T-1000 hoolitseb jõulise alguse eest, pakkudes tõsist ghetto technot. Pealkiri "Bout' To Bang It" ütleb ära, mis värk on ning Ben Simsi remiks paneb veel kõmakat juurde. DJ Skitzo "Impact Zone" on välja otsitud lausa 1995. aastast. Siin mürgeldab Lester Fitzpatrick, kelle südametunnistusel on Chicago kultusliku Relief Recordsi kõige suurema purustusjõuga mürsud.
B-poolelt kostub kõigepealt kollide mörin ning acidi mulin kui Tim Bakeri ja Elbee Badi õudusfilmilikku rada "Sideways" remiksivad Sims ja Paul Mac. Viimane neist pakub seejärel pala "DVD Crash", mis võiks olla digiajastu ümbertöötlus Tyree' klassikust "Video Crash". Mulle ikka väga meeldib selline mahlakas ning rämedam saund.
In English>

Kommentaare ei ole: