20100726

Deadboy - Cash Antics Volume 1 (Well Rounded Records 004) - 7/10

Etiketilt vaatab vastu rüütamata, kuid härivalt veritsev naisepõu, mis lubaks justkui oodata b-filmide õuduselamusi. Tegelikult loeb "verest" välja Deadboy nime ning plaadi kolm träkki on täis R'n'B mõjudega UK garage'i. Tüdrukud räpivad vuhisevate bassikäikude, breakide ning tüsedate biitide peale.
A-poole "Way That I Luv U" kõlab kui hoogsalt sõnu loopiva karismaatilise naisdueti intensiivne jõuproov. Instrumentaalosa on kergekaaluline sündiakordidega arranžeering, veidi roosas soustis, mis meenutab 90ndate eurodance'i kõlapilti.
Teisel poolel kaunistavad jõulised ja riivatud piigahääled pala "Unofficial Girl", mis samavõrd maheda varjundi ning mõõdukate bassikäikudega kui A-poolel leiduv. "Long Way 2 Go" pakub veel ühte definitsiooni alamžanrile dubstep ballad. See loob jumeka tasakaalu hingelise ning tugeva naishääle, kollitava sub-bassi ning taevalike klahvikäikude vahel.
Suurvee taandumist dubstepi ning garage'i aladelt ei paista ning rõõm on tõdeda, et Deadboy on urbanistliku vokaaliosa lisamisega leidnud endale päästepaadi, pakkudes muusikat, mis nii hõlpsalt teiste hulka ei upu.
In English>

Kommentaare ei ole: