20130802

Tehnomaailma tipp Kõue Helil: Ancient Methods

Laupäeval, 3. augustil toimuv Kõue Heli on tänavu selles mõttes erakordne, et rea põnevate Eesti ja välismaa live-artistide kõrval astub üles Ancient Methods Berliinist. Oma müstilisuse ja tumeda kirglikkusega on AM kaasaegses tehnos erakordne.
Plaadipood Boomkat andis AM-i stiilile tabava nime, pitch black techno war funk, mis väljendab tema raskepärase loomingu progressiivset hoogu ning üllatuslikke nüansse. Nii industriaalist kui ka keskajast inspiratsiooni ammutav AM on teinud koostööd tumedama elektroonilise muusika artistidega nagu Adam X ja Kareem; Ugandan Methods on ühisprojekt briti tehnolegendi Regis'iga.
AM, mis praegu koosneb advokaadina igapäevast leiba teenivast Michaelist, rõhub kvaliteedile, mida kinnitab asjaolu, et samanimeline plaadifirma on alates 2007. aastast avaldanud vaid seitse EP-d. AM-i live-esinemised on omaette sündmus ning nüüd on Kõue Heli publikul võimalik sellest osa saada. Kõuele on ilmselt lihtsam tulla kui Austraaliasse või Jaapanisse, kus AM-il sügisel kavas minituur. AM-i soojendab Eesti duo Neue Einsicht, millel tasub edaspidi silma peal hoida.

---Kõue Heli FB---

Loe ja kuula lisaks:
Leedulaste webzine’ile Secret Thirteen tehtud sügav Ancient Methodsi miks, mille avalugu on Arvo Pärdilt:

Electronic Explorations’i miks, kus valik ulatub vanakooli industriaalist ning 90ndate tehnost tänapäevase kraamini:

Handmade Blend Mix, tehtud Jaapani-Austraalia blogile mnml ssgs:


Varasemad blogisissekanded:
http://masinamusa.blogspot.com/2009/09/ancient-methods-various-whip-eat-like.html
http://masinamusa.blogspot.com/2010/12/ancient-methods-fifth-method-am-5-1010.html

Kommentaare ei ole: