20100525

Harmonious Thelonious - On Stages EP (Diskant 02) - 8/10

See plaat keedab ja küpsetab sind korralikult. Kannibalide pidusöömingu juhatab sisse põuase ja raevuka löökriistaarmaadaga "Angewandte Muziek". Jõugu hüüded ja mahlakate (sündi)trummide palang ei jäta kahtlust, et oled sattunud nurgatagusele saarekesele kuskil lõunapoolkeral. Planet of Drums ja Raoul K saadaksid sinna tervitusi.
"On Stages" on üles ehitatud pööritavale bassikäigule ning jacki elementidele. Hüüatused ja viled tekitavad ettekujutuse live-esinemisest - see seletab hästi ka loo ja plaadi pealkirja.
Teise poole avab "Makeshift", mida kannab ksülofoni groove ja pehmem perkussioon, kuid puudub teistele paladele omane pinge. Lõpetuseks korralik preemia rütmifännnidele: priskete trummidega "Primitive, Persuasive, Provocative Percussion" on tõsiselt rasvane rütmikoletis ja heliriba hõimuriitusteks.
Durian Brothers ja nüüd Harmonious Thelonious on korraldanud Diskantile korraliku tulemise ja ilmselgelt on tegu plaadifirmaga, mille tegemisi jälgida. Teistmoodi klubikraam, mis laiendab horisonti.
In English>

Kommentaare ei ole: