20100512

Tony Rohr + Dietrich Schoenemann - Stovepipe EP (Nachtstrom Schallplatten 017) - 8/10

Üks sügavtõsine ettevõtmine Rohrilt ja Schoenemannilt ning nende remiksivatelt sõpradelt. Tõeline novembrimuusika hetkedeks, mil oled tuppa peitu pugenud ning kuuled, kuidas tuuleiilid proovivad katuse pealt korkida. Ilmateade ei luba midagi paremat.
Originaal on roomav ja pulsseriv helidemüür, mis rajatud ühele kesksele bassikäigule. Järgneb Metalogicu tume ja mässiv remix, mis kohati meenutab Phuture The Next Generationi "Times Fade'i".
Pöördpoolel kõigepealt Allan Byallo remix, mis tõstab tempot ja pakub ebaoriginaalset dub techno kõlaga töötlust. Vaatamata moonutatud vokaalefektidele on see plaadi nõrgim lüli. Viimane, "Stovepipe (Perc Vs. Metalogic Remix)" trambib üle kõigest, mis ette jääb - kõmistab metalseid trumme ning pihustab acidit, hoides tempo mõnusalt mõõdukana. Reivilikuma tunde saavutamiseks proovi 45se kiirusega.
Esmakuulamisel tundub justkui tavaline kraam järjekordselt Saksa leibelilt. Aga on tore teada, et Schoenemann on end jälle mõnusalt sisse sättinud ning meisterdanud koos Rohriga korraliku asja. Soovitan.
In English>

Kommentaare ei ole: