20101025

R e t r o: C-Tank - Nightmares Are Reality (Overdrive 030-12 - 1993)

C-Tanki läbikuulamine on osa viharavist. Nii nagu "Clockwork Orange'i" vägivaldset Alexit prooviti tervendada, sundides teda filmijõhkrusi vaatama. See 1993. aasta plaat võib aidata pingeid võita, kuid pärast on läbivasardatud karbonaadi tunne.
Parim on nimilugu, mis algab kurjakuulutavalt uluva tuule ning lahingumüraga, mattudes peagi brutaalse kickdrumi alla. Lapsikud sample'id õudusfilmist Evil Dead on üleliigsed, kuid muidu, anna aga minna.
"House Hallucination" ristab omal moel house'ilikku groove'i ning hardcore'i - kes julgeb, see proovib. Omajagu on tuima tagumist ("Air Bounce", "The Rave Zone"), kuid tigedalt urisev "Tank Trip" näitab plaadi kompromissitust ning "Montonicus" lõikab sisse acidit. "Biolunch" paneb mõtlema, et grammofoni pitch control võiks veel rohkem miinustesse ulatuda.
Overdrive oli 90ndate esimesel poolel Saksa raskema techno suurvabrik, mille toodang kõikus primitiivsest toksimisest monumentaalsemate ettevõtmisteni - seda esimest oli küll rohkem. Oma üllatuseks avastasin, et Andy Düx hoiab labelit endiselt püsti - seega juba üle 20 aasta.
In English>

Kommentaare ei ole: