20101114

Omar S - These Complimentary Track'x (AOS432*16 RE-1) - 7/10

Detroidi artist Omar-S on pesueht Motor City mees: vormib jõulisi träkke ning teenib samas ausalt palka autotööstuses, Ford Motor Company's. Tänavu on ta väga toimekas ning võimalik, et on tulnud uneajast tunde näpistada, et uute plaatidega õigel ajal valmis saada. Nüüd tuli tema koduleibelilt FXHE korraga kaks uut plaati: Roy Davis Jr'iga kahasse tehtud "All I Do" ning siis käesolev nelja palaga "These Complimentary Track'x".
Hiljuti sai ta valmis oma esimese acidiplaadi ning nüüd jätkab sealt, kus pooleli jäi: "Solely Supported" orienteerub ilmselgelt Chicago tulede järgi ja kõlab nagu Warehouse'i acid. "Under Jamaica" käivitab pöörased trummid ning on programmeeritud nagu ghetto träkid. Meloodiat ei lasta ligi ka B-poole avaloos "Columns", mis on kõige lähemal Omar-S'i "tavalisele" stiilile - pikalt kõlavad kuivad biidid ning urisevad sündid. Lõpetuseks sürpriis: "Boot Hill" on 78 sekundit disco souli, mis oleks justkui lindile püütud rannaliivale unustatud transistorraadiost.
Omar-S on Detroidi uue laine riivatu kutt ja väsimatult ta ka jätkab. Siiski ei kuulu antud üllitis päris tema tippsaavutuste hulka.

In English>

Kommentaare ei ole: