20100416

RETRO: Various - Privileged Frames For Reference (V/Vm Test Records 0002) - þ/10

Minge tagasi, hoidke eemale - nad kõik tuleb ühiskonnast eristada, sest see pole muusika. See on terror. Ja see on error. V/vm on nagu sajavatine pirn, mis tõmbab ligi kõige kummalisemaid putukaid. Põrgulikud parasiidid ja maniakaalsed mardikad murravad kuulmekäikudesse ja kraabivad oma karvaste koibadega sinna seintele „V/vm oli siin“. Pärast und ei tule.
Alien Porno Midgets ja „High Altitude Over Hawaii“ keerutab hularõngast, kuid Japanese Industrial Agents oma oma metal hopiga kuulutab ette, mis on tulemas. Oleg Satichenko „Emissions From Reactor Room 17“ on hullunud müraorgia Tšernobõli episentrist, mängides eri sageduste ning inimliku talumisvõimega. „Clean“ on Mild Man Jani raske drone'i taustal üleskruviv kübertants ja peale tulnukate vestlust lõpetab A-poole reipam laptopimuusika Brioche Kretzaalilt, mis on teatud Rephlexi mõjudega.
B-poole avab mürarikas breakbeat, millele järgneb Sherpa „Expedition“: mitte muusika, vaid seisund oma tontlike kõnekatketega ning helidega, mida annab endast välja kosmosepraht. Enne lõppu tõmbab Mild Man Jan, kes pole sugugi mitte leebe mees, pöörded üles, enne kui põhjaliku raputuse läbiteinuna saab sfääriliste helidega asjale joone alla tõmmata. Uhhh...
Plaat on aastast 1996, kuid nagu eilne.
In English>

Kommentaare ei ole: