20100902

TV Victor - GRV Vol. 1 (NSP 08) - 9/10

Repetitio est mater studiorum, kordamine on tarkuse ema. Esimene harjutus vältab 10 minutit 46 sekundit, "130509" selle nimi. Aluspõhjaks on tuim, isegi liiga tuim loop, mis kulgeb nagu D***celli jänes, kuid pehmest ja karvasest kogemusest on asi kaugel. Tegu on enesekindla steriilse technoga, mis ei torma, ei kiirusta, vaid laob majesteetlikult tumedaid biite üksteise järele. Näpuotsaga on lisatud dubi, aga Basic Channelil või Chain Reactionil avaldatuga on sarnasus kauge.
Jõulisem on B-poole avalugu "010709", mis manab esile ähvardavad tumedad pilved ja kõuemürina. Mühisev ja müdistav, minimalistlikum pala hämaratest sfääridest. Plaadifirma Non Standard Productions uudistoote lõpetuseks kõlab ambientlik helikollaaž, kus TV Victor annab voli eksperimentaalsetele tungidele. "100609" laseb kõmiseda timukatrummil ja tuntavalt urgitseb universumi soppidest esiletiritud müra.
Udo Heitfeld tuleb Hardwaxi lähikonnast ning on TV Victori nime all avaldanud Tresoril mitu plaati. Tema CVs on ka tormakamat technot pakkunud Gagarin Kongress, mis, Joey Beltrami poolt remiksituna, leidub hiljuti tutvustatud 90ndate kogumikul.
"GRV Vol. 1" on soliidne teos, kus kaasaegne techno näitab oma veidi elitaarset nägu. Esimese pala juures on olnud sõbralikult toeks Tobias Freund, kelle andekad näpud abistasid Margaret Dygast "Frankly" juures.
Nii kujundus kui ka A-poole esimesed taktid ütlevad ära, mida oodata, aga midagi sellist oligi vaja.
In English>

---TV Victor "130509"---
Allikas: www.juno.co.uk

Kommentaare ei ole: