20100818

Michael Black Electro - Michael Black Remixes (Team Acre 004) - 7/10

No oleks võinud nutikama nime välja mõelda kui Michael Black Electro. Soomlane Janne Hyttinen (mitte Mika Musta, nagu võiks arvata) on sättinud end electro ja hip-hopi vahele, seda viimast on plaadil küll rohkem.
Riimide raginal ja biitide podinal on autori kaasmaalastel valminud neli remiksi MBE albumi paladest. A-poole avav "Agape" on Desto töötluses ärevakõlaline, kuid samas tundliku varjundiga hip-hop, mis justkui tahaks teha ühe sammu R'n'B suunas.
Seejärel kaks varianti palast "Mustang" - Clouds alustab klaveriga ning siis hakkab rullima aeglane, kuid ilmetu töölisrajoonide räpp. Teeth'i masinlikumas versioonis on rohkem kuulda dubstepile omaseid basse ning electro käike; sõnaline pool on mitmekesisem ja endiselt sügav. Lõpetuseks RPK remiks "Helicoid Trajectory'st", kus kõmistab kõige kõuesem bass, laulab vokooder ning kuulda süntesaatori sähvatusi.
Läbiraputava plaadi koostisosad on siin olemas, kuid töötlused on üsna sarnased. Tubli keskmine, korralikuks raputuseks tuleb vaid volüüm põhja keerata. Siinkohal ka video "Agape" originaalversiooniga.
In English>

Kommentaare ei ole: